Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Wednesday, 17 July 2013

Hari Raya Aidilfitri Background Design ( FREE )



Salam and hi all. Okay, tahun 2013 ni, aku design wallpaper / background / e-card or apa-apa je lah, yang bertemakan Hari Raya Aidilfitri dengan menggunakan motif ketupat.

Aku kongsikan kat sini, beberapa design, 2 jenis setiap satu iaitu format Landscape dan Potrait, dengan warna-warna yang menarik (ke?) untuk korang pilih sesuka hati. Hahaha (n_n)

HARAP MAKLUM, WARNA AKAN LARI SIKIT BILA ANDA BESARKAN IMAGE
(tetapi warna yang di-save adalah seperti yang asal)










Okay, itu saje lah designnya. Taklah secantik mana, simple je dan aku banyak main warna saja. Hehe..okay, kepada yang dah ambil tu, bagitau aku ya, yang mana ada yang guna design ni untuk buat design dia, boleh je share dengan aku. hehe..

Owh ya, 12 kad raya design ini telah siap aku print. Jom tengok blogger bertuah yang terpilih, kot2 ade nama korang kan :p



28 comments:

Gugu Soriano said...

betuahnye aku . hahaha

Norhazlina Mohd. Zaki said...

Cantik background...
TQ for sharing...

eima said...

nanti aku boleh guna utk buat kad raya aku

aisya said...

cantik.. hehe..

btw, nnti bg alamat kt sy eh.. nk pos mengepos jugak ni.. hiks..

Lynn Damya said...

Gugu : haha xyah bertuah sgt lah :p

Hazlina: sama2 kak :D Time kasih

Eima : haha bolehhh... :)

Aisya : haha tq, olright dear :D yeayyy !

Zaza said...

cantik jugak =)

Tinta Lana said...

Tergelak ak komen gugu :D

Salu lynn, ko lukis cmni, ko buat dlm software mana..photoshop ke?

syafiqakarim said...

huiyooooo.

hafiz hafizol said...

mohon download hahaha =p

reenapple said...

AKu x nak yg kaler pink. Huuu

nuyui a.k.a miss YUI said...

sgguh ai bertuah..hihihi..

norfitri cahaya fitrah said...

nak amik warna hijau...

Afiqah Adzan said...

Saya ambek :)

nur iman said...


MOHON SHARE

nur iman said...

MOHON SHARE

Azalia said...

Mohon share. Saya nak buat poster kelas masakan. Thank you.

Anonymous said...

Assalam, saya ada ambik foto awak utk kad raya. TQ

Erysha Rayhana said...

Sy ambik untuk kad raya purpose. Tq

Erysha Rayhana said...

Sy ambik untuk kad raya purpose. Tq

Anonymous said...

Asalamualaikum. Saya pun nak ambil design2 tu buat kad raya

Anonymous said...

AsSalam, sy ambik utk buat kad raya bagi kat kawan2 ya, terima kasih.

Chaman said...

Thank you for sharing! Can I know how to share my greeting card with you :D

Thank you!

Selamat Hari Raya!

Min min said...

salam, saya guna untuk kad majlis pejabat ya! tq!

Nurie said...

Assalamualaikum.. saya guna utk pejabat boleh?

mohd hafiz Daud said...

Assalamualaikum wbt. Mohon kebenaran ye untuk guna salah satu design cik pn utk banner program raya. Jazakillah khaira

Mardhiah said...

Salam Kak.

Nice designs.

Mintak izin nak guna. :)

Terima Kasih!

Jcs Saidi said...

Cantik design akak..Saya minta izin guna ya..Btw , selamat hari raya 2017 kak..

Anonymous said...

Assalamualaikum. saya mintak izin nak guna gambar design ni ea. cantik sangat👍👍
Terima kasih.